dimecres, 29 d’octubre del 2008

Política actual

Ja n’hi ha pro de l’actual manera de fer política. Però que s’han cregut aquests personatges, estic ja fart de veure que aquí ningú te cap mena d’il·lusió ni cap mena d’ideal. L’única casa que volen és la poltrona. Tenir un càrrec polític és una cosa de moltissima responsabilitat, et deus al poble, has de defensar els interessos del poble.
No pot ser que el senyor Benach, un polític que en teoria fa polítiques d’esquerres, és gasti 9000 euros en extres en el seu cotxe oficial. Amb els teus diners fes el que vulguis però amb els del poble no! Els diners del poble son per al poble, per millorar el dia a dia de la gent.
A mi m’agrada la política, però la veig molt diferent a l’actual, la visc diferent a la manera que entenen la política els actual dirigents. Només pensen en el poder, en fer-se la guitza l’un partit a l’altre i no miren per els interessos que realment haurien de mirar.
Crec que són ells qui ens han portat a l’actual crisis, no pot ser que no hagin estat capaços de fer un tipus de llei que no permeti a les empreses a marxar i canviar de país cada cop que els hi be de gust. Una empresa quan s’estableix aquí rep ajudes de la Generalitat i quan marxen deixen a la gent a l’atur.
Creieu que hi ha algun polític que de veritat senti les idees dels partits als quals representen?

dimecres, 22 d’octubre del 2008

braus

Aixó és una pena, mireu la seva cara
Aixó es cultura???
Aquest "home es un assasí

L'unic plaer del toros

Els toros, cultura de retardats
Jo quan veig aquestes fotos (menys la ultima) el cor s'em fa petit.
Jo em pregunto? Com pot ser que avui en dia, en un país “desenvolupat” es permetin les tortures a animals? Estic fart de veure com la gent s’omple la boca parlant de protegir les tortures als animals i llavors van a les places de braus a veure com torturen a un pobre animal.
Els toreros són com deus, i el que son, es una colla de desgraciats i covards que s’enfronten a un animal que ja surt drogat i que quan s’enfronten a ell ja està en pèssimes condicions. Perquè son tan venerats?
Jo m’hen faig creus de com és pot ser tan cruel amb aquests animals, em poso malalt quan els veig patir d’aquesta manera, em posa encara més malalt quan veig que hi ha tanta hipocresia en la gent que te mitificats a aquests incultes toreros i gent que els envolta . Ara, quan un brau enganxa a un torero i el fa volar pels aires jo sóc el tiu més feliç del món, i ho dic de debò, perquè em poso a la pell de l’animal i penso en la agonia que d’aquella bèstia a de tenir dins seu i que no li queda cap altre sortida que la mort, i en la seva agonia només li queda defensar-se.
Suposo que algun cop ho haureu sentit en programes, sobretot a les espanyes, però aquí també, de periodistes i “famosos” dient les mil meravelles del toreros. Doncs jo, desde el meu umil lloc, dono tots els meus respectes a la innocent vida del pobre animal que mor en un combat desigual per plaer d’aquells que recolzen aquesta estúpida, retrograda, macabra i sagnant cultura espanyola.