dilluns, 23 de febrer del 2009

L'església

La veritat és que no se per on puc començar. Sincerament crec que és la mentida més gran explicada mai a l’historia.

Desde ven petit t’ensenyen que l’església és un lloc de bé, on tothom va els diumenges a escoltar un capellà que explica la historia de la vida.

Amb el temps un va creixent i veu coses i llegeix coses i li expliquen coses que no fan més que desmuntar tota la teoria dels predicadors que cada diumenge intentaven enganyar-me.

Estic segur que en l’època en la qual diuen que va viure “Jesucrist” i va haver un home que sobresortia sobre els altres, una persona més intel·ligent, més hàbil, més astuta, però això sempre a existit fins a dia d’avui, hi ha persones que sobresurten de les altres.

Jo, entenc a la gent que necessita creure en alguna cosa física, entenc que hi ha gent que s’ha d’emmirallar i escoltar altre gent per poder tirar endavant, però cada cop em costa més creure que avui dia encara hi ha gent que necessita que aquest algú sigui l’església.

La seva historia ja fa temps que cau pel seu propi peu, ja fa molt de temps que el ésser humà actual ha evolucionat i ha pogut demostrar com és va crear l’univers. Durant molt de temps l’església a predicat coses que ni ells mateixos creuen, han fet creure als seus fidels que venim d’on ells diuen, ens han entabanat amb uns manaments que ni ells han pogut respectar.

L’església és un conte que ja fa temps que s’ha acabat, que no te sentit continuar. Durant molt de temps han manipulat a la gent, han comes infinitat de “pecats” que ja han estat demostrats, han comes abusos, físics i de poder, han manipulat la gent, estan en contra de l’evolució de la ciència i en contra de l’evolució del avenços mèdics i un llarg etcètera, i el que crec que és més greu, per culpa de les religions( entre elles la catòlica), s’han començat moltes guerres amb les conseqüents conseqüències.

Avui dia la fe amb l’església està en hores baixes, no sé si és perquè la gent ha obert els ulls, o si és per una altre cosa, però tot i això encara te massa poder subterrani i encara influeix en el benestar de molts països.

dimarts, 10 de febrer del 2009

Viure dignament

Viure dignament és el mínim que l’ésser humà pot aspirar. S’hem regira l’estómac quan veig aquests personatges que volen decidir sobre la vida dels altres.

No suporto l’actual política, em dol veure com son capaços d’utilitzar la vida d’una persona per fins electoralistes.

Llavors entra la punyetera església que es creuen que son els amos del món, i jo els entenc, perquè encara hi ha gent que creu que el món el van crear Adan i Eva. Diuen que és un assassinat, és que no puc amb ells! I no és una aberració el que ells fan? Qui son ells per decidir sobre la vida de les altres persones? Ells que prediquen el que no creuen, i que pretenen que els seus seguidors facin el que ells no fan?(algun dia parlaré de l’església)

Crec que tots em de tenir el dret a viure dignament i si algú que esta postrat en un llit per la resta dels seus dies i ell mateix decideix que vol morir, quin mal hi ha? És que no podem escollir el nostre futur? I si algú te un coma irreversible i la família decideix que ja n’hi ha prou del patiment d’ell i de la família i vol que deixi de viure artificialment?

El cas d’Elian és un dels molts que hi ha, no oblidem que fa 14 anys que ella va morir, que no diguin que és un assassinat, ella fa 14 anys que va deixar de viure.

Ja n’hi ha prou de dir el políticament correcte, s’ha de dir a les coses pel seu nom!

dilluns, 2 de febrer del 2009

Paràsits de cap de setmana

Mai a la vida m’hagués imaginat que escriuria sobre això, però crec que les coses s’han sortit de mare.
Em vaig indignar molt quan vaig sentir que un pobre pagès te que posar cinta aïllant a les esquelles de les baques per que el soroll que fan molesta a la gent que va a passar el cap de setmana al poble. També s’han queixat d’una cuba d’aigua que el pagès te d’alt de la muntanya per que els pobres animals puguin veure, i han dit que te impacte ambiental! Però perfavor!
I el que em va fer esclatar va ser veure com un avicultor de les terres de Lleida li fan tancar una granja de tres generacions per que els que van a passar el cap de setmana allà diuen que fa pudor. I un jutge ha sentenciat que te que marxar el pagès!
Clar que si! Ajudem aquesta gent pre potent, xabes, pixapins, camacos o com vulguin que se’ls anomena arreu de Catalunya? O potser que ajudem a la gent que ha viscut i que a treballat a la terra i per la terra?
Jo sóc partidari de carregar un carro plè de merda i escampar-la per allà on vulgui que visquin a la gran urbe, i que quedin negats d'aquesta mala llet que porten dins seu. Que és quedin amargats d'allà on han sortit i que deixin treballar i viure a la gent en pau.
Reflexionem tots sobre això i cap on estem portant al nostre país, un país tradicionalment dedicat al camps i la naturalesa i que ara veu com quatre paràsits, rics, i sense escrúpols volen passar per sobre de tot això..