dimecres, 18 de març del 2009

El puto papa

Sento començar amb un títol tan groller però no ho puc fer d’altre manera.

Aquest personatge que sembla que ve d’un altre planeta ara diu que l’ús del preservatiu provoca l’expansió de la sida, i això ho ha dit en un dels viatgets que ha fet a l’Àfrica!

M’indigna que un home que per desgracia encara te molts seguidors sigui capaç de dir tal barbaritat i aquí no passa res!

Em sembla una falta d’ètica i una manipulació total dir això, i més en aquest continent on la sida mata a milions de persones.

Això és una lacra, aquests personatges que diuen predicar en nom de deu i que s’omplen la boca d’etica i de bones maneres son els mateixos que ara és possissionen contra una mesura preventiva del sida, son els mateixos que han abusat sexualment de nens, son els mateixos que roben a la gent, son els mateixos que omplen a la gent de falses esperances per treure’n un benefici propi.

L’església ha fet moltes atrocitats al llarg de la seva història i continuarà igual

dimecres, 11 de març del 2009

Crisis: culpables i mentiders

Crisis: culpables i mentiders

Ja fa dies que els responsables d’aquest país i del mon sencer parlen de crisis. Jo em limitaré a parlar dels motius que han dut a la crisis a casa nostre.

Fa pocs dies va sortir a la llum l’escàndol del forum de les cultures i la manera com es va malversar milions i milions d’euros. La majoria de les obres del forum estaven inflades un 80% del preu inicial, uns sous alarmants d’uns directius que ens volien fer partícips de totes les cultures del mon, unes indemnitzacions desorbitades,... Tot això pagat amb diners dels contribuents, nosaltres.

El senyor José Montilla vol abaixar o congelar els salaris dels funcionaris, i el seu? I els dels càrrecs del govern? I els parlamentaris? I tots els titelles que hi ha a la Generalitat que s’en riuen de nosaltres cada vegada que pugen a l’estrada a debatre unes mesures per paliar a la crisis i que ni ells mateixos es creuen?... Tots aquests salaris els paguen els contribuents, nosaltres.

Els euros i euros que s’estan malversant en gairebé la totalitat dels ajuntaments d’arreu,
Els tractes de favor que és fan i els desgavells que hi ha dintre dels consistoris, les poques ganes amb les que entren equips de govern als ajuntaments i que l’únic que van és a omplir-se les butxaques. Son molts i molts els diners que van a parar a les butxaques de molts aprofitats! Tots aquests diners son dels contribuents, nostres.

El sistema de la seguretat social fa pena, pena de la grossa. Si et quedes a l’atur en principi entres a una bossa de treball, que et diuen que ja et trucaran, truquen? No.
Ara una nova normativa per fonamentar més la ganduleria, es podrà fitxar l’atur desde casa! No ho entenc, la feina d’un aturat es buscar feina, no estar a casa. Tots aquests diners i temps que perden aprovant tonteries com aquesta son dels contribuents, nostres.

Els bancs, uff! Ara els pobres necessiten ajudes dels governs per poder tirar endavant, ells que son de les poques empreses amb beneficis, ells que ens han collat fins l’últim euro amb interessos dels nostres préstecs i hipoteques. Ara el govern els “injecta diners” Nostres!


La corrupció, una altre font d’ingressos d’uns pocs i la ruïna de molts. Els “favors” dintre del ajuntament, consells, diputacions i la Generalitat. Un pobre pagès es ven les terres de tota la vida a un misteriós comprador que les hi paga “bastant bé” i que curiós que desprès aquest misteriós comprador les ven a l’incasol per un preu desorbitat. Resulta que ell ja li havia dit un pardalet que allò seria comprat per l’incasol. Amb diners dels contribuents, els nostres.


Que no ens prenguin més el pel, que els principals culpables d’aquesta crisis son ells, els que, això si, anirem tots a votar en els pròxims comicis. Ha de sortir alguna altre manera d’entendre la política, gent que estigui per al poble i no per a omplir-se les butxaques, gent que tingui veritable esperit de país i no uns escalfa cadires com els que tenim actualment!

dissabte, 7 de març del 2009

Brussel.les

Aquesta és la manera de lluitar per la llibertat d’un país, queda molt clar que independència no és igual a terrorisme. Aquesta és una de les moltes maneres que hi ha per lluitar per la llibertat d’un poble.
A pesar de molts els catalans som gent pacifica i amb la democràcia és l’única manera de poder arribar al objectiu sense “molestar” a ningú.
http://www.avui.cat/article/mon_politica/55519/comenca/brussel·les/la/marxa/catalana/lautodeterminacio.html