dimecres, 22 d’octubre del 2008

braus

Aixó és una pena, mireu la seva cara
Aixó es cultura???
Aquest "home es un assasí

L'unic plaer del toros

Els toros, cultura de retardats
Jo quan veig aquestes fotos (menys la ultima) el cor s'em fa petit.
Jo em pregunto? Com pot ser que avui en dia, en un país “desenvolupat” es permetin les tortures a animals? Estic fart de veure com la gent s’omple la boca parlant de protegir les tortures als animals i llavors van a les places de braus a veure com torturen a un pobre animal.
Els toreros són com deus, i el que son, es una colla de desgraciats i covards que s’enfronten a un animal que ja surt drogat i que quan s’enfronten a ell ja està en pèssimes condicions. Perquè son tan venerats?
Jo m’hen faig creus de com és pot ser tan cruel amb aquests animals, em poso malalt quan els veig patir d’aquesta manera, em posa encara més malalt quan veig que hi ha tanta hipocresia en la gent que te mitificats a aquests incultes toreros i gent que els envolta . Ara, quan un brau enganxa a un torero i el fa volar pels aires jo sóc el tiu més feliç del món, i ho dic de debò, perquè em poso a la pell de l’animal i penso en la agonia que d’aquella bèstia a de tenir dins seu i que no li queda cap altre sortida que la mort, i en la seva agonia només li queda defensar-se.
Suposo que algun cop ho haureu sentit en programes, sobretot a les espanyes, però aquí també, de periodistes i “famosos” dient les mil meravelles del toreros. Doncs jo, desde el meu umil lloc, dono tots els meus respectes a la innocent vida del pobre animal que mor en un combat desigual per plaer d’aquells que recolzen aquesta estúpida, retrograda, macabra i sagnant cultura espanyola.

7 comentaris:

ViNi ha dit...

yo penso el mateix que tu, crec que en la vida e vist una corrida de braus y quant surt en les noticies una noticia que el pringat el juli o algun d'aquest l'han donar una cornada m'alegru es mes penso QUE SE JODA, i dspres le preguntes a qualsevol que li agrade aixo i diu pero si el braus viuen com reis fins que van a la plaça!!! pero aveure...prefereixo ser pobre i morir dignament que ser ric i que em torturin..., no es pot nomes fer pasades amb la capa i ale el torero cap a casa i el altre cap al camp...

isard ha dit...

Ho trobo un espectacle repugnant. Jo sempre dic el mateix:
A veure quin dia donen una espasa i una capa al toro perque toregi al torero, ja veurieu com despres tota aquesta gent (si sel's pot di gent) els hi faria mes pena.
I que el donguin a tota aquesta xusma.

Juan de Dios ha dit...

yo a todos estos que le gustan los toros los metia en la plaza uno a uno y a los que no nos gustan con una espada y ala a torear.no les hara gracia no?esto,los toros envolaos de valencia,tarragona,lo de las cabras que lanzan de un campanario,lo de dinamarca o japon con las ballenas etc etc etc...ESTAN TODOS LOCOS Y SOLO TIENEN UN NOMBRE Y ES DESPOJOS DE LA HUMANIDAD.CULTURA DICEN?QUE ASCO ME DAN TOREROS Y EL SEQUITO QUE LLEVAN.SEGURIA JORDI PERO ES QUE ME ENCIENDO CON ESTOS TEMAS Y POR ESO NO ME HAGO UN BLOG YA QUE NO VIVIRIA CON TODAS LAS COSAS QUE NO ME GUSTAN Y TODOS PERMITIMOS

jordimasfepesa ha dit...

doncs jo l'he fet pressisament per aixó! per poder expressar el que no puc fer a la vida cotidiana. Almenys aquí tothom que vulgui ho pot llegir

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Yo soy mala persona. No me da pena cuando un toro coge a un torero. y a los que le ponen fuego en los cuernos...se lo ponia yo en la punta de la....

jordimasfepesa ha dit...

Doncs si tu ets mala persona, jo....

Trueno ha dit...

mi padre es un fiel seguidor de las corridas de toros, de niño me llevó un par de veces a La Monumental(tengo una foto con un entonces joven Jesulín de Ubrique) pero ya no volví más. No me atrae, aunque tampoco estoy en contra, yo si creo q es un arte, lo que pasa que muchos toreros tienen un nivel pésimo y solo se dedican a cumplir con la faena por la via rápida, es decir, ordenan al del caballo que pique al toro todo lo q pueda y asi debilitarlo y claro entonces ya no hay nada, solo un animal medio muerto.

Pero hace no mucho, por trabajo, pude observar en directo a Jose Tomás, el mejor torero del mundo, y ahí te das cuenta que de fiesta nada, eso como he dicho es un arte donde hay que saber muy bien lo que haces, hacía unas cosas impensables. Y no digo tonerías, porque digo yo que si hasta el Los Angeles Times reflejó lo que hizo aquel dia y casi siempre q otrea será por algo.

estoy totalmente en contra de lo que se hace en ciertos pueblecitos de España, q ponen antorxas en los cuernos del toro y luego le clavan lanzas hasta matarlo, eso si es repugnante. pero no confundamos el torear en las plazas con los humanos salvajes que hay en esos pueblos.

en mi blog ya hablé de él:

http://iltrueno.blogspot.com/2008/06/otra-vez-jos-toms.html