dimecres, 18 de març del 2009

El puto papa

Sento començar amb un títol tan groller però no ho puc fer d’altre manera.

Aquest personatge que sembla que ve d’un altre planeta ara diu que l’ús del preservatiu provoca l’expansió de la sida, i això ho ha dit en un dels viatgets que ha fet a l’Àfrica!

M’indigna que un home que per desgracia encara te molts seguidors sigui capaç de dir tal barbaritat i aquí no passa res!

Em sembla una falta d’ètica i una manipulació total dir això, i més en aquest continent on la sida mata a milions de persones.

Això és una lacra, aquests personatges que diuen predicar en nom de deu i que s’omplen la boca d’etica i de bones maneres son els mateixos que ara és possissionen contra una mesura preventiva del sida, son els mateixos que han abusat sexualment de nens, son els mateixos que roben a la gent, son els mateixos que omplen a la gent de falses esperances per treure’n un benefici propi.

L’església ha fet moltes atrocitats al llarg de la seva història i continuarà igual

4 comentaris:

Judith ha dit...

Últimament l'esglèsia està sortint massa a les notícies. Això del papa és vergonyós, no sé ni com gossa dir-ho. A més a més, amb tanta gent creient que existeix pel món, només falta que li facin cas.( Bé, l' abstinència la practicaran ells!je,je).Entre això i ho de la campanya contra l'avortament, em sembla que estan en una crisi d'idees. Ja no saben com captar fidels i suposo que se'ls hi escapen unes quantes tonteries.

P.D.Per cert,he llegit unes quantes notícies del teu altre blog. Láltre dia em van dir una frase molt bonica: "Können kann man lernen" (= "Voler és poder").No et rendeixis.Ánims!

Daniel Lopez ha dit...

El papa en Africa y nuestra iglesia con el famoso auncio del lince,lo has visto? patetico....

jordimasfepesa ha dit...

gràcies judit!
I tant qur l'he vist dani! es patetic! son pitjors que la lepra!

Blai R.S. ha dit...

Mol bo el post.

Si teniu temps mireu akests videos de les manifestacions a Barcelona http://blip.tv/file/1891138