dijous, 16 d’abril del 2009

Jo sóc antisistema

SI, jo també sóc antisistema, però no dels que surten per la tv ni als mitjans de comunicació. Estic cansat de que quan dius antisistema a tothom li ve al cap el mateix tipus de gent.
Doncs no! Jo em sento antisistema i no tinc ni la manera de vestir, ni la manera de pensar ni la manera de fer que tenen les persones a les que tv les anomena així.
Jo sóc antisistema perquè no estic d’acord amb l’actual manera com s’està tractant el mon en el que vivim, perquè l’actual política està condemnada al fracàs, perquè estem envoltats d’uns mandataris que fan pena i només pensen en les seves butxaques i no en el càrrec que estan desenvolupant. Sóc antisistema perquè la societat s’ha convertit en una piràmide on només sobreviu el que viu a l’àtic de la piràmide. Perquè som una societat nècia, plena d’incongruències de falsedats i d’hipocresies.
Sóc antisistema perquè vivim en una dictadura encoberta, on les hipoteques ens mantenen amb l’aigua al coll i quan ens revelem ens estrenyen la soga, vivim manipulats per molts mitjans de comunicació que funcionen com putxinel·lis d’acord amb el partit que governa.
Vivim en un planeta que va tardar mils d’anys a crear-se, (encara que molts s’encaparrin a dir que venim d’Adam i Eva) i que en els últims 50 anys em anat destruint.
Soc per això i moltes coses que em deixo, un antisistema de fets, no de paraules

8 comentaris:

Judith ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Judith ha dit...

És molt trist però cada vegada ens estem tornant més egoistes.Suposo que quan a les persones ens passa alguna cosa dolenta, no parem l´altra galta sinó que a la llarga ens acabem convertint en ells.
I tan que sempre es beneficiaran els més rics i els més pobres ja ho veus, aquest pas no tindrem ni seguretat social...i com que tampoc podem estalviar, no sé pas on acabarem si arribem a grans.
Els polítics no s'enteren ni de mitja pel·lícula però molt del món d'allà fora és mogut per la política per desgràcia.
Apunta'm a mi també a la llista d'antisistema.Però per a mi el més important és no convertir-me com tota aquesta gent egoista que ens envolta.(Quin rotllo que t´he fet, je je)

(He eliminat el primer comentari perquè havia comès algunes faltes)

Blai R.S. ha dit...

jajajajjajajjajajajjajajajjajajjjaj ajjajajaj que bona la foto!!!!!

Blai R.S. ha dit...

Ostres! doncs això dels antisistema és un tema complicat, sobretot per el mal ressó que tenen i la mala publicitat que hi fan ( igual que amb els ciclistes). Jo em considero antisitema i no m'agrada la violencia, però entenc perfectament que hi hagin grups que actuin d'akesta manera, com per exemple a Estrasburg i que, al contrari del que molta gent pot pensar, no fan una violencia gratuïta, saben el que han d'atacar i el que no han d'atacar, (tot i que en moltes ocasions els primers en atacar son els "cossos de seguretat de l'Estat").

jordimasfepesa ha dit...

estic amb tu blai! però també he d'admentre que si que hi ha violencia gratuita en alguna ocassió, més que violencia gratuita és que sempre hi ha un grup de personatges que aprofita qualsevol acte per desfogar la seva violencia.
El que està clar que el fet dee sentir-te antisistema no vol dir que haguis de tenir una serie de cases fisiques en comú amb els coneguts antisistema.

Trueno ha dit...

tots aquests que actuen violentament son gent q es barreja en qualsevol tipus de manifestació, i per dir-ho en plan cilista una convocatòria antisistema de les grans, com quan es reuneixen als Caps d'Estat, per aquests grups radicals és la seva etapa reina, la gran oportunitat de liar-la grossa!

Daniel Zurita ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Daniel Zurita ha dit...

El antisistema lògicament com tu dius no són només aquests que decideixen excloures de la societat i viure com ocupes, amb una estètica diferent a la que marquen els canons socials, etz. Això crec que es quelcom que s’ha de respectar, doncs no em de pretendre creure allò que ens fan creure els mitjans de comunicació que són violents i radicals. Crec que tothom es molt lliure per decidir viure com vulgui.

De totes maneres, el teu post no es centra en aquesta gent i celebro veure com hi ha gent que es capaç de reconeixes antisistema sense necessitat d’una estètica radical, simplement amb el poder de les idees. Jo, sens dubte, també ho soc, i com tu i com jo, n’hi ha molts, per exemple tots aquests intel•lectuals, professors d’universitat, etz... que participen en els Fòrums Socials Mundials, l’últim a Brasil aquest any amb una assistència de 134.000 persones i sota el lema de “un altre món es possible”. Per desgracia, aquesta gent està molt silenciada doncs les seves reivindicacions com el comerç just, condonació de la deuda, persecució del frau fiscal, etz... van en contra de la lògica del règim capitalista neoliberal.

Es trist, per exemple, veure com un camperol colombià ven el seu quilogram de cafè a 15 centaus colombians mentre que Nestle, Starbuks, etz... ho fa a 25 pesos colombians.

És alarmant que un any de frau fiscal a España podria pagar 8 vegades la deute que el 3er món te amb el nostre país. D'igual forma es alarmant que fent desaparèixer els paraïsos fiscals a tot el món, es generarien aproximadament 200.000 milions d'€ de tribut per a tot el món quan la ONU només demana 50.000 milions d'€ per acabar amb la fam. Suposo que no interesa acabar amb el frau fiscal perquè aquests mateixos que el duen a terme són els mateixos que financen les campanyes dels partits polítics (BBVA, Santander...)

Com dius es preocupant la creixent manipulació dels mitjans de comunicació, jo per això, ja fa temps que he deixat de banda els Mass Media i em dedico a seguir mitjans alternatius amb informació molt mes fiable i crítica amb el sistema com el Le Monde Diplomatique o moltes webs d’internet.

Per tot això i molt més, jo també em declaro antisistema.

Salutacions.