dimarts, 29 de setembre del 2009

collats i recollats

S’apugen els impostos!!!
Ondia, ondia ondia!!!!! Com diria els senyor Millet (no el del palau de la musica, sinó el Casen).
S’apugen els impostos!! Clar d’alguna manera em de tapar el forat que em fet a les arques de l’estat, deuen pensar ells...
Això clama una revolta! No és possible que ens quedem de braços plegats, no és possible que aquests enenrgumens que avui dia és diuen polítics continuïn al front nostre, governant amb els nostres estalvis!!
Això si! Com sempre, a l’hora d’anar a buscar el pa tothom els posarà a parir, al igual que els debats a la feina, o al bar, o inclus amb la parella estan al sofà de casa i ... Tots els borregos tornarem a anar a votar als mateixos energumens que cada dia de les seves vides ens roben a mà armada!
Clar que aquest cop ens han dit que la casa reial romandrà amb el “sou congelat”... Però qui s’han cregut que som!! (com diria aquell)... El que haurien de fer és començar a retallar amb despeses inútils i posar a tota la casa reial a treballar en la neteja de boscos, en la recollida selectiva de basura, clar que això últim no podrien fer-ho perquè no m’imagino al Carles escombrant a la Sofi....o la Leti passant el Felip per la trituradora de paper reciclat...no....pobres...amb lo simpàtics que son, no?
Som una societat conformista on no ens movem per res, absolutament per res important!
Som conformistes de mena, i com més ens prenen el pèl i més collats i reprimits ens tenen millor!!
Ara és l’hora catalans,,,

4 comentaris:

Judith ha dit...

Va comença la revolta i et segueixo!
És una presa de pèl.El que hauríen de fer és eliminar ministeris inútils que no fan res.Per culpa d'aquestes propostes,ja em fa por de que guanyi l'oposició en les pròximes eleccions.És que semblen tontos.
Bé, la sort es que els hi congelen el sou als reis...almenys per un lloc es comença^-^.Resignació!

jordimasfepesa ha dit...

jo amb la monarquia començaria i acavaria!!! però no et diré com que si no aniria a parar a la presó!!
lo dels ministeris estic molt d'acord amb tu...
Però com no surti un messies que cregui de veritat en la politica onrada i pel poble anirem malament!!
SOLS EL POBLE SALVA EL POBLE!!!

Judith ha dit...

Tranquil! Jo amb la monarquia, penso igual que tu...però no ho díem si no encara ens tancaran.
Tan de bo que el poble t'escolti!Tu mentrestant vés revolucionant la xarxa amb les teves reflexions...pensa que per algun lloc es comença.

Trueno ha dit...

ahira precisament en el sopar d'estudiants de forestals comentavem lo d'Arenys de Munt, q era l'hora dels catalans. Però per aixo necessitem partits i politics nous, pq els actuals son lo mes baix q haguem tingut mai.

en quan a la pujada d'impostos, ja sabem q Espanya no és França i aquí no passarà res!


per cert, estic fins els nassos dels cos de Mossos d'Esquadra, tene un avús d'autoritat aqui a El Pont de Suert q flipas!

la seguretat i la politica de Catalunya estàn en males mans, i Espanya tmb!