dimarts, 2 de febrer del 2010

Mai serem res....

Passen els dies, els anys i cada cop tinc més clar que els catalans mai no serem res.
Fart estic ja de pancartistes, cadires i no se quants adjectius podria dir més, i m’abstindré de nombrar els que sonen malament ni de dir amb males paraules el que penso de veritat sobre ells.
Qui son ells? Tota la lacra de polítics i projecte de polítics que diuen ser catalans i que diuen estimar Catalunya.
Estimar Catalunya! Ja! L’únic que s’estimen es la seva butxaca, la seva cadireta al despatx amb aire condicionat i el “miserable” sou a final de mes.
On l’única feina que tenen actualment és empescarseles per romandre molt de temps en aquella gran cadira, i tot si val per arribar al final del seu projecte, que no és altre que fer “l’egipci” cada vegada que els convingui.
Queda clar que els catalans mai serem res i un exemple d’això és el que passa actualment amb els mandataris que tenim, que om s’entusiasma amb ells i “pam” garrotada a l’esquena!
Ni ells mateixos és creuen el seu discurs i l’únic que volen és viure a del cuento explicant les mentides que facin falta i trepitjant a quants es posin al seu davant, predicant unes polítiques independentistes que careixen de fondament i que estan fetes únic i exclusivament de cara a pendre el pel a gent que com jo creiem en la independència del nostre país.
Però no el tipus d’independència que ells ens venen, sinó una independència de veritat una independència de seny i sentiment, on podem escollir lliurement el que volem, sense mentides, sense pressions de cap tipus, amb llibertat...
M’entra la classe governant interposi els seus interessos particulars als de país, mai serem res...

4 comentaris:

maria ha dit...

Escolta! A veure si ens animem una miqueta, eh?
Es clar que miren per la seva butxaca i sempre ho faran,però sempre farem un petit passet però molt significatiu per nosaltres, la gent de carrer....molts ànims.

jordimasfepesa ha dit...

ei Maria.... si jo la moral la tinc pels nubols, però amb aquesta gent mai farem res, fins que no és movilitzi la gent altruista mai farem res (es el que volia dir)
SOLS EL POBLE SALVA EL POBLE

Mariona ha dit...

Tens raó, necessitem urgentment una regeneració de la classe política, algú que miri per al país i no pel seu propi interès.

Daniel Zurita ha dit...

Mentre la societat segueixi tant "agilipollada" la classe política seguirà sent la mateixa (amb diferents noms si vols, però la mateixa).

Se que és un pensament una mica "cabró" però nose fins a quin punt ens aniría be que es cumplisin els pitjors pronóstics de la actual crísis per fer-nos patir una miqueta i així despertar una mica i recuperar una mica l'esperit revindicatiu que el nostre poble ha tingut en moltes ocasions al llarg de la história.

Salutacions Jordi.