dilluns, 8 de novembre del 2010

El "sant" pare

Devia tenir l’edat en la qual es fa les catequesis quan vaig veure que m’estaven inflant el cap amb unes grans tonteries.
Recordo que la meva avia em va preguntar el primer da que tornava de catequesis que com m’havia anat i jo li vaig respondre que allò era un rotllo.
La meva primera pregunta interna que em vaig fer era que com podia ser que existís Jesús com a fill de la “verge” Maria si aquesta ultima era verge?
Clar quan em van respondre que era per obre de deu... vaig pensar que aquí hi havia quelcom que no quadrava.
Els anys han passat i evidentment la pantomima dels senyors de l’església continua, i la pregunta que em feia llavors i em faig ara es la següent:
Com pot ser que hi hagi gent amb estudis, gent culta, gent intel·ligent que continuïn donant credibilitat a la mentida més antiga de la humanitat?
En vull la sang de veure passejar un home anomenat sant pare, un home que predica la misericòrdia, la igualtat, la humanitat quan porta penjat del coll una creu d’or que l’obliga a anar ajupit tot el dia del pes que fa, que viu envoltat de riquesa, que es el màxim responsable de gent que sota una sotana han practicat les coses més horribles que un nen pot rebre...
Senyors i senyores, no siguem hipòcrites... aquesta gent es mereix el pitjor mal que pugui existir... per a ells cap agressió sense resposta!

2 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

AMEN JORDI!!!! JEJEJE PERO LO ULTIMO QUE COMENTAS NO ME PARECE ACERTADO.NOSOTROS NO VIVIMOS DE ENGAÑAR A BUENA GENTE CON LA PANTOMIMA DE LA IGLESIA PERO DESEAR EL MAL????YO NO ME QUIERO COMPARAR CON LOS QUE CASTIGAN A NIÑOS INDEFENSOS O MALTRATAN A LAS MUJERES O SIMPLEMENTE VIVEN ANCLADOS EN LA EDAD MEDIA CON SI INQUISICION,ME NIEGO A COMPARARME COMO ELLOS.
EN ESTA MIERDA DE SOCIEDAD TODOS NOS ENGAÑAN CON EL PRETESTO DE ALGO MEJOR,POLITICOS RELIGIONES.....COMO SIEMPRE LOS QUE PAGAMOS TODAS LAS BARBARIDADES DE LA SOCIEDAD ES LA POBRE GENTE QUE BUSCA ALGO MEJOR,ALGO A LO QUE AGARRARSE.
SIEMPRE LO HE PENSADO,JORDI,IGLESIA=RELIGIONES TODAS,POLITICOS Y BANDERAS=FRONTERAS,ES IGUAL A CRUELDAD Y PARA QUE SE ENRIQUEZCAN UNOS POCOS.

jordimasfepesa ha dit...

pues ja continuo dien el que deia, a aquesta escoria el pitjor dels mals, no ho puc suportar!!! han de pagar el mal que han fet i si es necessita un sicari jo de voluntari!!
I sobre lo de les banderes jo crec que es possible sense que passi el que tu dius, es poden assolir les coses democraticament. no?