dilluns, 2 de maig del 2011

Bildu

Una altre cop la democràcia espanyola a tornar a actuar com a la època de la dictadura, com a la època de franco, “yo ordeno i yo mando”.
L’estat espanyol a tornat a imposar la llei de l’embut.

Batasuna, Egunkaria,Sortu ara Bildu i demà que serà? No es poden prohibir idees, no es poden excloure maneres d’entendre la vida.
Espanya, la gran nació, la gran abentatjada de la democràcia, un país opressor, un país on les llibertats nomes son per alguns i on la corrupció està lliure de penes.
Un estat on la llei està a la disposició només d’uns quants, entre ells els que van guanyar la guerra, una democràcia que permet que la falange espanyola, que es un partit polític, es pugui presentar lliurement a les eleccions, la Falange, un grup que va matar, torturar i assassinar en nom de la pàtria.
La base per il•legalitzar Batasuna era que no condemnaven el terrorisme, i amb aquesta escussa els vinculaven a ETA.
Ara Bildu ho fa i el resultat es el mateix. Una força abertzale, democràtica i que vol la llibertat del seu país per la via democràtica es exclosa de la vida política. I per que? Doncs per que si acava aquest conflicte s’haurà acabat la vida política de molta gent, gents que s’anomenen polítics, polítics que diuen actuar en nom de la llei, jutges corruptes i polítics que en el seu cap nomes tenen la paraula destruir!
Visca la llibertat d'expressió!

3 comentaris:

Victor ha dit...

Tens tota la raó Jordi, sempre que surt aquest tema a casa diem exactament el que tu dius, com pot ser que la falange que hem va matar tans familiars es pugui presentar i l'esquerra abertzale no tingui representació. És indignant però mentre no fem res seguirant fent i desfent com vulguin.

jordimasfepesa ha dit...

ES LA DICTADURA DE L'ESTAT ESPANYOL!
es indignant i cada cop que passen aquestes coses em fan més fort en la meva postura.
El que està clar que tan euskadi com catalunya omplen el 95% del discurs dels politics espanyols!

maria ha dit...

Que bé que els deixin participar...tots aquests que deien que s'havien de complir les lleis amb l'estatut, que les apliquin ara amb Bildu.Finalment s'ha demostrat que la justícia és política.