dimecres, 29 d’octubre del 2008

Política actual

Ja n’hi ha pro de l’actual manera de fer política. Però que s’han cregut aquests personatges, estic ja fart de veure que aquí ningú te cap mena d’il·lusió ni cap mena d’ideal. L’única casa que volen és la poltrona. Tenir un càrrec polític és una cosa de moltissima responsabilitat, et deus al poble, has de defensar els interessos del poble.
No pot ser que el senyor Benach, un polític que en teoria fa polítiques d’esquerres, és gasti 9000 euros en extres en el seu cotxe oficial. Amb els teus diners fes el que vulguis però amb els del poble no! Els diners del poble son per al poble, per millorar el dia a dia de la gent.
A mi m’agrada la política, però la veig molt diferent a l’actual, la visc diferent a la manera que entenen la política els actual dirigents. Només pensen en el poder, en fer-se la guitza l’un partit a l’altre i no miren per els interessos que realment haurien de mirar.
Crec que són ells qui ens han portat a l’actual crisis, no pot ser que no hagin estat capaços de fer un tipus de llei que no permeti a les empreses a marxar i canviar de país cada cop que els hi be de gust. Una empresa quan s’estableix aquí rep ajudes de la Generalitat i quan marxen deixen a la gent a l’atur.
Creieu que hi ha algun polític que de veritat senti les idees dels partits als quals representen?

5 comentaris:

Blai R.S. ha dit...

Estem en un món capitalista, ,per tant, tot el que ens envolta és un negoci, així, la democracia és un negoci, de la mateixa manera que el futbol també hu és. Els politics no representen res, simplement estan en el parlament, en el congres o en l'ajuntament per a fer diners.

Juan de Dios ha dit...

mira jordy.mi padre era de la CGT EN UNA EMPRESA COMO VALEO.MI PADRE DIO CASI SU VIDA POR DEFENDER A SUS COMPAÑEROS.HACE POCO SUFRIO 2 INFARTOS Y SABES CUANTOS COMPAÑEROS LE VIENEN A VER .....2 JORDI 2.MI PADRE ESTA CON DEPRESIONES DE VERSE ASI,EN CASA SIN PODER HACER NADA.SUS COMPAÑEROS SON UNA MIERDA Y MI PADRE CASI DA SU VIDA POR ELLOS.NI LOS POLITICOS NI MUCHOS OBREROS SE MERECEN UNA MIERDA.QUE VIVA LA ANARQUIA.RELIGION Y POLITICOS SON LA LACRA DE ESTE SIGLO Y DEL QUE VIENE.EN ESTA VIDA YO ME HE DADO CUENTA QUE TIENES QUE LUCHAR POR TU GENTE YA QUE LOS DEMAS VAN A SALVARSE SU CULO SIN IMPORTARLES LOS DEMAS.LOS POLITICOS ENGAÑAN CON IDEALES,TANTO INDEPENDENTISTAS COMO NACIONALISTAS,Y LO HACEN A GENTE QUE DE VERDAD CREE EN SUS IDEALES.SON FASTIGOSSOS!!!!!!!

Blai R.S. ha dit...

www.17-s.info aquesta pagina us pot interesar

jordimasfepesa ha dit...

Juande, penso en part com tu.
Jo els meus ideals els tinc molt clars, i res ni nigú em farà canviar, tens tota la raó amd el que dius dels politics actuals, totala raó.
Peró que ells siguin una colla de venedors de mentides no vol dir que els que creiem en els nostres ideals aguem de deixar de lluitar.
Jo sóc president del comité d'empressa on ara estic treballant. Tot i la crisis estem prou bé, peró la direcció de l'empressa encara està anclada en el passat.(aixó va així perquè jo ho dic) no se si m'entens.
No crec el l'anarquia, però tampoc crec en l'actual manera com és fan la majoria de coses.
Blai, gràcies per la pagina!!

Trueno ha dit...

jo l'altre dia vaig veure un debat a BTV sobre la crisis econòmica, hi havia per cert al Joan Herrera(ICV).

doncs bem una de les convidades va dir això:
-"¿per què en Zapatero davant la crisis econòmica, el primer que fa es reuniur-se amb els bancs? si resulta que son ells els ens han ficat en aquesta situació. Enlloc de prendre mesures lo que fa és preguntar els banquers, consultar-lis"-
Doncs penso que té total raó aquesta senyora, pero bueno

després va agregar:
-"els polítics no són la solució, aquests tene lligams molt forts amb tot el poder econòmic, no s'ha de comptar tan amb ells perquè hi ha unes relaciones entre economia i política molt grans"-
Això és evident, els polítics no sin autònoms en aquest sentit.

i per acabar:
-"la gent, tots hem reaccionar, però avui en dia s'ha perdut la unió i per tant és difícil poder-hi fer front directament"-
Això tb és veritat, no hi ha un sentiment comú com anys passats.

en fi, l'altre dia tb vaig escoltar pel 3/24 la sessió de control al President Montilla en el Parlament, va sortir lo de Nissan i l'unic que va dir el Presi es que te a l'agenda un viatge a Japó per parlar amb els responsables de la companyia.
Ja, no me l'imagino "interrogant" als japos!!! anuncia un viatje q clar li pagarem els catalans, pero de solucions inmediates ni una, els polítics nomes parlar de passat i futur, mai del present, no els interessa perquè es cremarien.