dijous, 25 de desembre del 2008

Guals

Guals

Està clar que som una societat de borregos, sempre ens queixem del impostos de que si això i allò i lo altre. Una cosa tan simple com son els guals dels garatges. Tan difícil és aparcar en un lloc on no hi hagi l’entrada d’un garatge? Ja se que en ciutat potser si, però en els pobles? Estic cansat de veure com el pobre home que no te un gual sempre te un cotxe aparcat davant de casa, perquè no utilitzem el sentit comú i deixem les entrades dels garatges lliures? Una cosa tan simple com aquesta ens estalviaria un impost que el paguem per la nostre incivica conducta.
Llavors ens queixem i està més que demostrat que hi ha impostos, aquest n’és un, que els paguem per borregos, així doncs està a les nostres mans deixar de pagar aquest impost. Jo no vull ni pensar com deuen riure els polítics quan pensen en això, una cosa tan simple com aquesta, m’estranya molt que ningú posi fi a aquest engany.

1 comentari:

Juan de Dios ha dit...

aixo es educacio jordy y no tota la gent en te.segurament en els paisos nordics,no ho se si alla ni ha,es respectaria aixo que dius.aqui? jajajaja EDUCACIO Y CULTURA YA QUE NO TENIM.aqui a la city,jordy,et fa fastic veure que la gent aparca damunt la borera y dificultan el pas de gent en cadire de rodes per tal de no caminar 100 metres,100METRES jordy.increible.ens dona igual putegar a la gent mentres nosaltres en saquem benefici.y tot aixo per no respectar una triste surtida de garatge.PENOS