dimarts, 10 de febrer del 2009

Viure dignament

Viure dignament és el mínim que l’ésser humà pot aspirar. S’hem regira l’estómac quan veig aquests personatges que volen decidir sobre la vida dels altres.

No suporto l’actual política, em dol veure com son capaços d’utilitzar la vida d’una persona per fins electoralistes.

Llavors entra la punyetera església que es creuen que son els amos del món, i jo els entenc, perquè encara hi ha gent que creu que el món el van crear Adan i Eva. Diuen que és un assassinat, és que no puc amb ells! I no és una aberració el que ells fan? Qui son ells per decidir sobre la vida de les altres persones? Ells que prediquen el que no creuen, i que pretenen que els seus seguidors facin el que ells no fan?(algun dia parlaré de l’església)

Crec que tots em de tenir el dret a viure dignament i si algú que esta postrat en un llit per la resta dels seus dies i ell mateix decideix que vol morir, quin mal hi ha? És que no podem escollir el nostre futur? I si algú te un coma irreversible i la família decideix que ja n’hi ha prou del patiment d’ell i de la família i vol que deixi de viure artificialment?

El cas d’Elian és un dels molts que hi ha, no oblidem que fa 14 anys que ella va morir, que no diguin que és un assassinat, ella fa 14 anys que va deixar de viure.

Ja n’hi ha prou de dir el políticament correcte, s’ha de dir a les coses pel seu nom!

10 comentaris:

Judith ha dit...

Per què no ens deixen viure lliurement?de vegades penso que molta d' aquesta gent que es manifestava que no desconectessin l'Eliana no es conscient de per què està allà...És que no entenc perquè s´hi posen en un fet tan privat?Per què el fan seu?

Això de l´esglèsia...és un caos.Ho respecto i depén de què també em considero creient.Però quan veig anarguments com el capellà aquell que ara diu que fins que no li demostrin que en les cambres de gas mataven persones, ell continuarà pensant que les desintoxicaven de la brutícia....però on s´amagava aquest quan els supervivents de l´holocaust expliquen els seus testimonis? No em cab el cap , com pot existir gent així.De vegades penso que només volen cridar l´atenció. Ja ho veus, fins i tot els capellans tenen afany de sortir per la tele.
On anirem a parar!

Blai R.S. ha dit...

K l'Esglèsia diu que és una assasinat?!!! Per l'amor de Déu (mai mes ben dit) si ells són els principals assasins en la història de la humanitat. Nomès fa falta veure el que van fer durant la Guerra Civil o la Inquisició. Sort que avui en dia no tenen tant de poder com abans que si no....

PD: Espero amb impacienca el teu post sobre l'esglèsia i/o religió.

jordimasfepesa ha dit...

judith, no ens deixen pensar lliurement perquè vivim sota una dictadura mundial camuflada, on tot és mou per afany de poder i tothom es mou per interessos. Ahir un dels principals diaris d'italia(elpropietari és berlusconi) titulava a la seva portada "l'ha assassinat". Sense paraules!
Blai, que l'esglessia son uns asssassins no en tinc cap dubte, son uns assassins, uns pederastres, uns....deixem-ho correr, i això que dius que no tenen tanta influencia com avanç, nose, nose!

Judith ha dit...

Em sembla que en Blai s'equivoca , oi Jordi? Per què d' on surt tota aquella gent que es manifesta amb en Rouco sobre la familia? Com poden tenir tan poder de convocatòria?

Hi ha una gentada!!!Déu meu..quina vergonya ser un d'ells.

Blai R.S. ha dit...

M'heu mal intertpretar. Jo no dic que no tinguin poder de convocatoria. Jo el que dic es que en aquests moments l'esglèsia no te tant de poder en el sentit que no es un element clau en el sistema polític com ho era en la epoca, per exemple, del franquisme. Evidenment que tenen poder de convocatoria, però nomes entre els seus, és a dir, si hi ha "X" catolics a Espanya, el Rouco aquest reunira a una gran majoria d'aquests "X" per manifestar-se. Però les lleis que es fasin no vindran determinades per al que pensi la conferencia episcopal, o el vaticà, si més no, en la mateixa mesura que abans. Un exemple clar d'això és que avui en dia es pot fer un debat sobre l'abortament, es pot discuitir la existencia de Déu o es poden crear assignatures com las de la educació per la ciutadania. Per qué? Doncs perqué no tenen tant de poder políticament parlant.

jordimasfepesa ha dit...

jo el que no entenc és com a dia d'avui, amb l'educacció rebuda i amb tot el munt d'informació a la cual és te acces, encara hi hagi gent que cregui que venim d'adan i eva!
jo entenc i respecto que la gent necessiti creure en alguna cosa o en algú, però potser que pensem en creure en coses reals que ens puguin treure les castanyes del foc, o es que encara algú creu que del cel baixarà la ma de deu? jo crec en les coses reals, en les coses que puc tocar...

Blai R.S. ha dit...

si si totalment d'acord Jordi. Hi ha casos que es per flipar.

Judith ha dit...

Si també estic d´acord amb vosaltres. Però encara em sorpren veure en aquestes convocatòries tantíssima gent.I quan es va morir el papa de Roma, d'on va sortir tanta gent?

Daniel Lopez ha dit...

Jordi me gusta lo que escribes,es la primera vez que lo leo,buenas reflexiones si señor....

No me quiero extender mucho pero para empezar vivimos en un pais que en algunos aspectos todavia no ha madurado lo suficiente,todavia sigue habiendo el miedo a decir lo que uno piensa.Las secuelas de la dictadura siguen entre nosotros.La iglesia por poner un ejemplo sigue muy arraigada entre la poblacion (me caso por la iglesia por ir de blanco y por lo que diran los demas no por que crea en ella,con lo cual dejamos que un señor que dice que habla en el nombre de dios entre en nuestras vidas) mucha hipocresia,miedo a lo que diran los demas si no opino como ellos cuando en realidad mis pensamientos son totalmente diferentes.
Yo soy de lo que piensa que tenemos lo que nos merecemos,me hago autocritica a mi mismo.
Los politicos,la forma de trabajar,la forma de reirse de nosotros etc,ect al fin y al cabo nosotros,todos lo permitimos...

Se que uno solo no puede hacer nada,ni dos,ni veinte,ni cien pero mil y mas si pueden desgraciadamente en este mundo se les oye si hacen ruido y cuantos mas mejor..

jordimasfepesa ha dit...

Hola dani! m'alegro que t'agradi el blog!
Ja veus, és per parlar de coses que no siguin de ciclisme.
Crec que hi han moltes injusticies en aquest mon i des d'aquí jo dic les que a mi em semblen malament