dilluns, 1 de juny del 2009


Diumenge dia 7 de juny tornem a ser citats a les urnes. Així de cop penso, collons, ara em de tornar a escollir a una gentussa que no ens representa, que no ens entén ni ens vol entendre i que viuen allunyats de la realitat que viu cada país.
A europa, per exemple, no és permet parlar en català, per què? Doncs perquè els representants d’espanya no volen.
Si penso en calent penso que no aniré a votar, però si penso pausadament capgiro la meva opinió i penso que si que hi aniré. Durant massa temps els nostres pares i avis van estar sense poder fer-ho, ara que podem ho em de fer.
Però el que si que tinc molt clar es que si continuem votant el mateix de sempre això no canviarà de rumb, prou de votar als partits de sempre, aquests que només volen cadira i que dia rere dia és riuen de nosaltres. Hi ha nous partits, i no tan nous que per interès dels grans han viscut sempre en l’anonimat i que s’els ha titllat de minoritaris.Potser ja va sent hora de donar un cop de puny sobre la taula i canviar el rumb actual i donar l’oportunitat a altres partits amb idees noves i amb ganes de fer les coses bé, a europa, catalunya i als pobles, que és en aquests últims, als pobles, on és comença a entendre a la gent i on s’ha de començar a cultivar el canvi

3 comentaris:

Judith ha dit...

Molt bé!Molt ben dit!!Jo també aniré a votar però, aquesta vegada m´hi pensaré dues vegades a qui voto.Ja estic tipa de que el meu vot no s'utilitzi bé.
Em miraré totes les paparetes de la taula de votacions, tot i que si m'estic massa estona potser sospiten de mi,jejeje
Vull fer-ho bé. N'estic tipa de polítics que només fan que criticar-se i no presenten cap projecte...ben tipa!!

jordimasfepesa ha dit...

saps que passa?
que la gent, a part que està cansada dels politics, les europees les veu molt llunyanes.
El canvi a de ser desde els pobles, gent nova idees noves!
Jo era militant d'erc quan era un partit "petit", dic que era perquè ho vaig deixar de ser quan vaig veure el tarana que portaven desde que van començar a creixer i vaig veure que eren igual que els altres, igual!

Judith ha dit...

Decepciona força més, quan ho veus tot des de dins. És molt trist però tots són iguals, conservar la cadira i el poder.
De totes maneres no em desanimo i aniré a votar.Ànims per a tu també...