dilluns, 20 de juliol del 2009

L'home a la lluna?


De ven segur que aquests dies heu sentit a parlar de la gran proesa que van fer els americans l’any 69.
Doncs jo no me la crec.
Desde que tinc us de raó (que potser no fa massa) sempre he pensat que va ser i és un engany.
Per què?
Per moltes coses, però la principal és l’orgull americà, i és impensable que Kenedy prometés que avanç de 1970 l’home arribaria a la lluna i que no és fes.
Son moltes les proves que demostra la mentida, la burla i l’engany al qual ens han sotmès durant tants anys. Però clar sempre surten científics que diuen que és cert i d’altres que no, resultat? Confusió de la gent.
Ara la Nasa ha contractat un científic que tirarà per terra totes les teories que diuen que és mentida, però qui el creurà si és la mateixa nasa que el contracta?
Jo, ignorant en molts temes i aquest n’és un, tinc la meva pròpia opinió, com tothom, però hi ha moltes preguntes( que les persones que com jo no en tenim ni idea) que no han tingut una resposta prou aclaridora.
-La bandera onejant a la lluna quan diuen que a la lluna no hi ha vent ni gravetat
-Les petjades
-Les ombres dels “astronautes” que diuen que van en diferents direccions i que si fos per la llum natural totes anirien en la mateixa direcció, els crítics diuen que son focus d’un plató de tv.
-La nau a l’aterrar no va deixar cap mena de rastre de pols lunar en entrar en contacte amb la superfície lunar
-I com ja he dit avanç, la que més em fa dubtar és la pressa que tenien per ser els primers en arribar a la lluna. Però els Russos hi van arribar primer, tot i que no va ser amb tripulació.
En fi una de les tantes mentides a la que ja estem acostumats.
Vivim en un mos que és una mentida i espero amb afany el dia que ens expliquin que no estem sols a l’univers ( que això si que ho tinc clar que no estem sols) i que els americans provenen d’un altre planeta, un planeta on tot és perfecte i on son els amos del mon, o això és pensen. De fet aquest planeta és el planeta terra.

1 comentari:

Judith ha dit...

Ostres no ho havia pensat mai això.
La veritat és que ja m´ho havia cregut així com qui diu la cosa, però després de llegir el teu post ja em fas dubtar.
Tots aqquests raonaments que fas, en certa manera són creïbles.A veure si surten més proves.Si és que és mentida, déu n´hi dó quina manera d'aprofitar-se de la bona fe de la gent.